MAGIE ALBA

magie albaMagia a existat si exista in continuare odata cu aparitia binelui si raului in sufletul omului. Magia s-a dezvoltat si a prins contur la om ,prima data ca o forta a raului absolut, iar mai tarziu ca un simbol al vindecarii sufletului, a bolilor, a mintii pana cand s-a vorbit despre magia alba si magia neagra, cele doua fiind surori de altfel, care se au alaturi una pe cealalta, doar ca cel care din neam primeste si harul, este „un adevarat vrajitor”. Omul a stiut din totdeauna de ce trebuie sa mearga la vrajitor ca si atunci cand a stiut ca trebe sa mearga la medic sau la biserica.

Ce este defapt magia? Cred ca nimeni nu ne poate da un raspuns cert, dar cu siguranta ea se regaseste in fiecare din noi. Magia s-a creat ca sa ajungem mai puternici decat cei care ne-au creat, incercand sa facem rau celui de linga noi doar pentu a ne fi noua mai bine. La inceputul inceputului a fost intuneric si haos spune biblia, dupa care Bunul Dumnezeu a facut lumina si a pus lucrurile in la locul lor pentru o perioada buna de timp

Astazi sunt pe Pamant, suflete care au cazut in robia pacatului, a blestemului, a deznadejdiilor acestea speranta unui trai implinit iar acestea trebuie ajutate, indrumate pe drumul cel drept al vietii.

Insa de haos si intuneric tot nu am scapat. Din pacate aceste doua lucruri, fie ca ne plac sau nu merg mana in mina cu lumina si ordinea.Ele nu pot fi separate oricit de mult am vrea.Putem face ceva prin care sa facem diferenta intre ele pentru a putea duce o viata asa cum ne dorim fiecare? Aici… intervine credinta !!! Dar in ce crezi ? in lumina sau in intuneric, in bine sau in rau?…liberul arbitru al fiecaruia. Aceasta ete dilema pe care ne-a lasat-o Dumnezeu, Alah, Buda, Iehova sau cum vrei sa ai spui.

Cuvinte cheie: Tamaduitoare, Vrajitoare, Clarvazatoare, Prezicatoare, Clarvazatoare Online, Maicute Online, Dezlegari De Blesteme, Magie Alba, Tamaduitoare Online, Chiromantie, Tarot, Tarot Dragoste, Tarot Online, Clarviziune, Clarvazatoare, Farmece, Descantece, Impreunare, Dragoste, Despartire, Vrajitorie, Vraji Puternice, Dezlegare Vraji, Cununii Legate, Argint Viu, Alcoolism, Impotenta, Blestem pe casa, Sporul Casei, Dezlegare Jocuri De Noroc, Dezbinare Intre Frati, Dezbinare Intre Parinti.
APELEAZA WHATSAPP
DISCLAIMER: Aceste testimoniale reprezinta parerile persoanelor, ale clientilor. Rezultatele nu sunt garantate si difera de la caz la caz in functie de complexitate.